Kategorier
Okategoriserade

Jag stödjer Fru Joredals knarkfabrik!

Nu har det gått en vecka med kickstarterprojektet och vi har nått ut till ca 500 personer skulle jag tro. Jag har talat med andra som kan hur det funkar med crowdsurcing och de berättade att normal konverteringsgrad är 1,5%.

Vad innebär då konverteringsgrad?

Jo om jag berättar om projektet för 100 personer så brukar 1-2 personer stötta projektet. Det verkar stämma eftersom vi har sex backers just nu. Det skulle innebära att för detta projekt behöver vi nå ut till ca 50 000 människor för att komma i mål.

Hur skulle detta kunna ske? Jo om vi tillsammans lyckas skapa någon typ av viral spiral skulle det dock kunna hända.
En viral spiral uppstår när jag berättar för dig och du berättar för tio som i sin tur berättar för tio. Då går det snabbt att nå upp till 50 000 som vet om det och kanske 800 som stöttar projektet.

Så meddela tio av dina vänner och be dem sprida ordet vidare. En bra slogan är:
”Jag stödjer Fru Joredals knarkfabrik – gör du?”