Kategorier
Fru Joredals knarkfabrik

Rebooting Fru Joredal!

Hej Bloggen!

Jag har inte skrivit på ett tag. Känt mig hängig och omotiverad. Kan bero på en efterhängsen förkylning men mer troligt på att Kickstarter projektet nu snart är klart och det kommer inte att gå i mål.

Som jag skrev i mitt förra inlägg så beror det på att konverteringsgraden är låg för denna typ av projekt, mellan 1-2% är vanligt. Jag är begränsad med vilka jag bjuder in till min krets så jag når kanske 500 personer när jag kommunicerar. Av dessa stöder då 5-10 normalt ett projekt, vilket stämmer med vad vi har uppnått tillsammans. För att komma i mål hade jag behövt nå betydligt fler  (typ 60 000) eller också hade jag behövt sänka målet.

 

 

Det är förvisso ingen katastrof men jag behöver se över hur jag skall göra för att göra klar Fru Joredal, med omslag, korrektur och tryck. Det kommer att ta längre tid och inte bli lika bra men boken skall ut!

Tack ni som sponsrat projektet! Jag lovar att ni skall få en bok i handen, men det kan dröja lite längre än vad jag trodde från början.

Nästa vecka skall jag åka på en utbildningsdag i Jönköping, anordnad av Egenutgivarnas förening. Jag hoppas lära mig mycket som kan vara till nytta för nuvarande och framtida böcker!