Kategorier
Crippes betraktelser

Marknadsföring

19 augusti

Idag har jag bland annat jobbat med min marknadsföring. Tidigare har jag haft en privat Facebook sida samt en sida för Stefans och mitt gemensamma förlag. Men nu när jag bloggar behövs det en kanal enbart för mig som författare. Tipset kom från sonen.

Så nu finns det en sida med ”författare Christer Rindebratt” där jag kan blogga och berätta om mitt skapande. Jag tycker dock fortfarande det känns konstigt att säga författare om mig själv. För mig är en författare en mytisk person som förmedlar spännande, intressanta berättelser och som lever på det.

Jag kan knappast säga att jag kan leva på mina berättelser fast jag har förvisso producerat ett fåtal i dagsläget. Sedan är jag osäker på hur bra eller dåliga de egentligen är, men det kanske är alla författares signum; osäkerheten och rädslan för sitt eget tillkortakommande.

Utöver den nya Faceboksidan har jag också börjat sammanställa kåserierna från vår husbilsresa i ett bokformat. Jag ser framför mig ett litet häfte som humoristiskt beskriver vår resa och erfarenheter under sommaren. Hittills har jag fått ihop 22.000 ord och cirka 150 sidor i A5-format. En intressant aspekt är att jag behöver anonymisera namn och orter för att nå en bredare publik. Saga blir då ”yngsta dottern”, Sally, ”den nyblivna trettioåringen”, osv. Sedan klurar jag på vilka bilder jag ska ta med i boken. Jag lutar här åt att endast ta med bilder på städer och inte med personer. Jag tror det är lättare för en läsare att då ta till sig boken och igenkännande le åt vissa situationer.

Under dagen har jag också hämtat fosterdottern och hennes kompisar från Arlanda, 30 timmar försenade. Deras flyg blev försenat så att de missade anslutningen och blev tvungna att tillbringa natten på flygplatsen. När de sedan landade på Arlanda så visade det sig dessutom att bagaget hade kommit bort. Stackarna var alldeles slut och kommer säkert sova ovaggade ikväll.

Imorgon ska jag röntga mig på Samariterhemmet. Jag är fortfarande chockad över att det gick så snabbt att få en tid. Nu får vi hoppas att de ser vad som är knas med ryggen så vi kan fixa bra övningar!

Klockan springer iväg så godnatt allihopa!


Upptäck mer från Christer Rindebratt

Prenumerera för att få de senaste inläggen skickade till din e-post.

2 svar på ”Marknadsföring”

Jag ser fram emot att kunna köpa lilla kåserihäftet från eran husbilssemester, perfekt att ta fram och läsa deppiga dagar och bli glad igen. Den är så bra. Ps tycker att du är en värdig författare. Ds

Stängt för kommentering.

Upptäck mer från Christer Rindebratt

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa